Woon Betonvloeren

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een betonvloer in hun woning. Wij ontvangen veel aanvragen voor keukens, woonkamers en garages. Maar uiteraard zijn we met onze jarenlange ervaring ook uw beste keuze voor betonvloeren in uw bedrijfshal, hangar of autogarage. En wist u dat u via The Concrete Factory ook nog eens 20 jaar garantie krijgt?

Wij kunnen de volgende diensten voor uw uitvoeren:

  • Betonvloer storten
  • Betonvloer vlinderen
  • Betonvloer repareren
  • Betonvloer impregneren
  • Betonvloer polijsten

Onderscheidend en innovatief

The Concrete Factory wordt vaak gekarakteriseerd als onderscheidend en innovatief, want we zijn jong en willen Nederland laten zien dat beton tal van mogelijkheden kent. We doen dit door nieuwe producten op de markt te brengen die in het buitenland hun sporen al verdiend hebben. Deze producten voorkomen vlekken en vergeling van de bovenlaag en na eenmalige applicatie die een chemisch proces aangaan met kalk en cement en zodoende alle overgebleven poriën dicht. Hierdoor zijn uw zorgen voor tientallen jaren verdwenen. Dit alles passen we al 10 jaar toe op tal van vierkante meters vloer in de gehele Benelux. Het verandert niets aan het uiterlijk! Maar wel aan de kwaliteit!

Woon Beton is dé nieuwe trend

Woon Beton heeft de laatste jaren een opmars gemaakt. Niet iedereen kan een Woon Beton vloer leggen welke uiteindelijk ook geschikt is om op te leven. Door gemotiveerde mensen aan het werk te hebben kun je een product leveren welke beter is als die van de concurrent. Door vakmanschap en ervaring kunnen wij maken wat wij verkopen.

Vlinder machine

Vakmanschap

Onze vloeren zijn in zijn geheel een plaatje. Vaak is slecht kantwerk een doorn in het oog waar naderhand niets meer aan te doen is. Door te schuren ga je kiezels zien en om er een laagje over te leggen is het te dun, ook de kleurstelling is in veel gevallen afwijkend.

Kortom je moet alle factoren in 1 keer goed doen om een goede Woon Beton vloer te krijgen. Wij kunnen dit voor u verzorgen en gaan pas weg als alles glad en strak is.

Veelzijdig beton

Een goede betonvloer gaat tot wel 75 jaar mee en is dus een goede investering. The Concrete Factory kan uw betonvloer in wel 15 kleuren opleveren, wat u vele opties geeft om uw interieur een nieuwe impuls te geven. Daarnaast is het ook nog eens erg makkelijk te onderhouden en als u uw betonvloer door The Concrete Factory laat onderhouden, garanderen wij ook nog eens een verlengde levensduur van 15 jaar! Wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Dan neemt u snel contact op met ons via 06 537 977 53 of u vraagt een offerte aan.