Betonvloeren voor bedrijfshallen

Een nieuwe betonvloer voor uw bedrijfshal? Dan kiest u voor de kennis en ervaring van The Concrete Factory. Onze specialisten zorgen elk jaar voor een perfecte eindresultaat voor meerdere betonnen bedrijfsvloeren. Of het nu gaat om hangars, kantoorgebouwen of zelfs grote parkeergarages, we zorgen voor een uitstekende samenwerking en het gewenste eindresultaat.

Vertrouwen van de grote bouwbedrijven

Al meerdere jaren krijgt The Concrete Factory het vertrouwen van de grote aannemers en bouwbedrijven als het gaat om betonvloeren voor bedrijfshallen. Hieronder een aantal voorbeelden van de door ons verzorgde bedrijfsvloeren.

betonvloer boerenschuur

Betonvloer boerenschuur

In deze boerenschuur kan de eigenaar weer jaren vooruit. In de schuur worden onder andere de tractoren en aanhangers geplaatst. Zwaar materiaal, wat vraagt om een sterke betonvloer.

Betonvloer Grand Café

Misschien niet meteen een bedrijfshal, maar toch zeker een bedrijfsvloer met veel verkeer. Ook in misschien wel het bekendste café van Groningen ligt een werkvloer van The Concrete Factory.

betonvloer cafe
betonvloer parkeergarage

Betonvloer parkeergarage

Onze betonvloeren zijn ook uitermate geschikt voor grote parkeergarages. Zoals bijvoorbeeld voor parkeergarage Sontplein in Groningen. Dit was één van onze grootste opdrachten. In de totale parkeergarage ligt namelijk 22.000m2 betonvloer.

Ook een betonvloer voor uw bedrijfshal?

Ontdek en ervaar de kwaliteit van The Concrete Factory