Een nette en stijlvolle uitstraling creëren met een betonvloer kantoor. Wanneer uw bedrijf een nieuwe kantoorvloer nodig heeft, biedt een betonvloer vele mogelijkheden. Zo is een kantoorvloer van beton stevig en extreem eenvoudig schoon te houden. Door een betonvloer in uw kantoor te laten storten bent u weinig tijd aan het onderhouden. Bij The Concrete Factory profiteert u van onze jarenlange kennis en ervaring in het werken met beton, lees verder en kom meer te weten over een betonvloer kantoor.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Een offerte voor uw kantoorvloer is vrijblijvend en snel gedaan!

Waarom een betonvloer op kantoor?

De kantoorruimte is in veel gevallen de kern van werkzaamheden binnen een organisatie. Het is belangrijk dat er op het kantoor ongestoord gewerkt kan worden. Een sterke, stevige betonvloer zorgt ervoor dat er optimaal gefunctioneerd kan worden op kantoor. Naast dat de vloer erg stevig is, is een betonvloer kantoor ook extreem eenvoudig schoon te houden. Een kantoorvloer van beton maakt het goed mogelijk om gebruik te maken van bureaustoelen.

Praktische betonvloer kantoor

Met een betonvloer als kantoorvloer creëert u de perfecte uitstraling, maar naast de looks is een betonvloer ook enorm praktisch. Zo is de vloer volkomen naadloos (super voor bureaustoelen) waardoor er geen vuil kan achterblijven tussen gaten of kieren. Dit maakt de kantoorvloer erg hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden, hierdoor kunt u zich richten op de bedrijfsvoering. Ook is het mogelijk de betonvloer kantoor te combineren met vloerverwarming en kan de vloer geluiddempend worden gemaakt.

betonvloer

Een geluiddempende betonvloer kantoor?

Een offerte voor uw kantoorvloer is vrijblijvend en snel gedaan!

Voordelen betonvloer op kantoor

Kiest u voor een betonvloer op kantoor dan kiest u voor een stevige, mooie en praktische kantoorvloer. De vloer is compleet naadloos waardoor het pand een moderne toon krijgt. Omdat het storten van een gevlinderde betonvloer erg breed toepasbaar is, zijn er vele opties mogelijk. We zetten een aantal voordelen van een betonvloer op kantoor voor u op een rijtje:

  • Strakke en naadloze afwerking
  • Natuurlijke uitstraling
  • Bescherming tegen vuil en vlekken
  • Eenvoudig onderhoud
  • Slijtvast
  • Zeer geschikt voor bureaustoelen
  • Verhoog de productiviteit

Kantoorvloer beton met vloerverwarming

Een betonvloer op kantoor valt goed te combineren met vloerverwarming. Vloerverwarming is een energiezuinige en onzichtbare verwarmingsmethode voor uw kantoor en begint steeds populairder te worden. Het naadloze en strakke oppervlakte van de betonvloer is ideaal voor het doorgeven van warmte binnen een kantoorpand. Meer over vloerverwarming en de opbouw van een betonvloer met vloerverwarming vindt u hier.

vloerverwarming

Onderhoud betonvloer

Een betonvloer op kantoor is erg onderhoudsarm. Met een simpele poetsbeurt krijgt u de kantoorvloer weer schoon en door de vloer te laten impregneren en vlinderen is deze direct extra beschermd. Een gevlinderde betonvloer kantoor is waterafstotend, schimmel- en vuilwerend en werkt brandvertragend. U zou uw kantoorvloer van beton regelmatig kunnen stofzuigen om preventief te behouden van slijtage. Lees meer over het onderhouden van uw betonnen kantoorvloer.

Betonvloer kantoor in kleur

Het is mogelijk om een betonnen kantoorvloer te laten storten in de door u gewenste kleur. The Concrete Factory heeft kleuropties in overvloed. Kleurstoffen en coatings maken het mogelijk om het grijze beton in bijna iedere denkbare tint te veranderen. De werkvloer op kantoor moet aanspreken bij de werknemers om de hoogste productiviteit te bereiken. Met verschillende kleurtechnieken realiseren we iedere gewenste kleur. Lees hier meer over gekleurde betonvloeren.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Een offerte voor uw kantoorvloer is vrijblijvend en snel gedaan!