onze vloeren zijn 100% Groen
Duurzame materialen
Binnen een dag klaar
Hoge kwaliteit producten
slide image
slide image

Betonpomp Putzmeister P715

Wilt u een betonpomp huren voor uw bedrijf of als particulier? Wij leveren graag de Putzmeister P715 om uw beton te storten. Met deze aanhangerpomp kan er zeer nauwkeurig gewerkt worden en tevens blijft er weinig restproduct over. Wij kunnen met onze betonpomp tot wel 100 meter ver pompen en kunnen bijna alle obstakels omzeilen, geen klus is dus onmogelijk. Ook is het pompen met een aanhangerpomp vaak kostenbesparend.
Los daarvan is het met de kleine betonpomp sneller en makkelijker werken. Wij hebben met de kleine betonpomp een dunne eindslang die gemakkelijk in de hand gehouden kan worden en hierdoor gaat het storten vele malen makkelijker.

Uiteraard kunnen wij ook de gehele vloer voor u verzorgen. Ons vaste team is gespecialiseerd in het leggen van woonbetonvloeren, bedrijfsvloeren, erfverharding en showroomvloeren. Door de behandeling met Nox Crete, kan uw vloer tientallen jaren mee.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer dan 20 jaar ervaring

Scherp geprijsd

100% duurzaam

Deze aanhangerpomp kan gebruikt worden voor de volgende werkzaamheden

 • Woonbeton storten
 • Naden vullen tussen vloerplaten
 • Volstorten van wanden en buispalen
 • Werkvloeren in kleinere ruimten
 • Funderingen storten
 • Drukvloeren storten
 • Anhydriet vloeren storten
 • betonpomp

De aanhangerpomp kan nauwkeurig werken en hierdoor blijft er weinig restbeton over bij de vloer. Een paar speciekuipen zijn voldoende om het overige beton op te vangen.

De betonpomp is te huren voor bedrijven, maar ook voor particulieren! Desgewenst kunnen wij met een man extra en de benodigde gereedschappen komen om de vloer te storten en kunnen u daardoor het werk uit handen nemen. Meer informatie? Neem dan nu contact met ons op!

Prijzen en aanvullende informatie voor het huren van een betonpomp

 • Genoemde prijzen zijn exclusief BTW
 • Het minimale factuurbedrag is € 265,-
 • Bij afmelding binnen 24 uur voor aanvang van de werkzaamheden zullen wij het minimale factuurbedrag in rekening brengen.
 • Indien er geen ruimte voor een schoonmaakplek is brengen wij € 65,- extra in rekening voor het reinigen op een andere locatie.
 • Er dient ruimte te zijn voor een bus met pomp en beton mixer, dit bedraagt ongeveer 20 m1.

Bereik 120 m1
Capaciteit 17 m³ per uur (fijn grind)
Reiskosten Tot 50 km € 50,- / tot 100 km € 125,- / na 100 km € 150,-
Uurtarief Aankomst en vertrek werk € 65,-
Gebruik slang: Per m1 € 2,-
Smeerbed € 20,- ( voor het smeren van de slang )
gallery image
gallery image
gallery image

Veelgestelde vragen

Kan een betonnen kantoorvloer gecombineerd worden met vloerverwarming?

Ja, een betonvloer is zeer geschikt om te combineren met vloerverwarming. Ook voor bedrijfsdoeleinden is het mogelijk uw betonvloer te combineren met vloerverwarming.

Kan een betonvloer over bestaande tegels worden aangelegd?

Ja dat kan. De huidige vloer wordt eerst goed vlak gemaakt. Na het vlakmaken van de tegels wordt de betonvloer aangelegd.

Kunnen bureaustoelen op een betonvloer?

Ja dat kan. Betonvloeren hebben een naadloze afwerking waardoor deze uitstekend geschikt zijn als ondergrond voor werkruimtes met bureaustoelen. Ook andere werktuigen en machines kunnen op het sterke materiaal staan en vrijuit bewegen.

Hoeveel garantie zit er op mijn bedrijfsvloer?

TheConcreteFactory biedt 20 jaar garantie op uw nieuw gestorte betonvloer. De betonnen bedrijfsvloeren gaan heel lang mee door deze goed te onderhouden.