onze vloeren zijn 100% Groen
Duurzame materialen
Binnen een dag klaar
Hoge kwaliteit producten
slide image
slide image

Betonvloer garage

Op zoek naar een stevige betonvloer in uw garage? Een garagevloer van beton is stevig en stabiel, perfect geschikt om zware voertuigen te dragen. Zowel voor bedrijven als particulieren realiseren we strakke betonvloeren in hun garage. U kunt bij ons terecht voor een betonvloer storten in een bestaande garage en voor het storten van beton in een nieuwe garage. Na het storten van de betonvloer in de garage werken we de vloer af door deze te vlinderen en te impregneren. Hierdoor is de garagevloer slijtvast en vloeistofdicht! Is het u wel eens opgevallen dat iedere parkeergarage een betonnen vloer heeft? Een garagevloer van beton kan namelijk uitstekend tegen zware gewichten en slijtage. Voor het gieten en storten tot aan het afwerken en polijsten van uw betonvloer in de garage bent bij TheConcreteFactory aan het juiste adres. Wij regelen uw betonvloer garage van A tot Z.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer dan 20 jaar ervaring

Scherp geprijsd

100% duurzaam

Betonvloer storten in de garage

Een betonvloer is de perfecte vloer voor uw garage of parkeergarage. In een parkeergarage komen gedurende de dag veel auto’s binnen. Ook werkplaatsen en showrooms hebben te maken met veel belasting van gewicht op de garagevloer. Daarom is het belangrijk een vloer te storten die niet bezwijkt onder het gewicht van deze voertuigen. De betonvloer biedt hiervoor de oplossing. Een betonvloer storten garandeert u niet alleen van een sterke, niet scheurende garagevloer, ook is deze vloer bestendig tegen viezigheid zoals vetten en oliën. Auto’s en machines geven veel van deze oliën af, oliën die u liever niet in de garagevloer wilt laten trekken.

Naadloos

Een strakke, gegoten vloer van beton is naadloos. Dit brengt een strakke look met zich mee, die direct opvalt en een modern karakter heeft. Deze stevige naadloze vloer past dankzij het industriële aspect erg goed in winkels en showrooms.

Slijtvast

Zelfs als de betonvloer intensief wordt belopen gaat deze lang mee. Een betonvloer is namelijk erg kras- en slijtvast. Uw nieuwe bedrijfsvloer van beton gaat dus jarenlang mee. Zonder problemen kan de vloer langdurige zware gewichten dragen.

Vloeistofdicht

Soms is het wenselijk dat een vloer vloeistofdicht is, bij laboratoria en wasstraten bijvoorbeeld. Maar ook horecagelegenheden profiteren van een vloeistofdichte bedrijfsvloer. Door een toevoeging te doen aan de betonmix, maken we de betonnen vloer vloeistofdicht. Zo werkt de vloer olie-, en waterafstotend.

50-image

Voordelen van een betonvloer garagevloer

Tegenwoordig wordt bijna iedere parkeergarage wordt gestort met beton. Een betonvloer is namelijk ontzettend praktisch. Naast parkeergarages, kunt u een betonvloer laten storten voor uw garage bij huis. Profiteer van de voordelen van een betonvloer garagevloer.

  • De vloer is slijtvast
  • Lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Stijlvol
  • Bestendig tegen chemische stoffen

Uw betonnen garagevloer beschermen

U wilt natuurlijk dat uw betonnen garagevloer schoon en hygiënisch blijft. Om de betonvloer te beschermen wordt deze na het storten afgewerkt met impregneer. Door de garagevloer te impregneren geniet u van jarenlang profijt. Het impregneermiddel biedt een extra beschermlaag waardoor uw betonvloer in de garage langer mooi en beschermt blijft. Door de betonnen garagevloer te beschermen met impregneer zorgt u ervoor dat vocht en oliën niet langer in uw vloer gaan trekken. Dit maakt het onderhoud van uw betonvloer erg gemakkelijk.

Garagevloer impregneren

Bij het impregneren van een betonvloer, wordt als ware een beschermende laag aangebracht. Deze laag trekt in het beton en zal de vloer beter beschermen. De voornaamste reden om dit te doen is om de vloer vuil, olie en waterafstotend te maken. Door uw betonnen garagevloer te impregneren, houdt u de vloer vocht en vetvrij. Met een simpele veeg van een doek haalt u snel de vlekken uit uw betonvloer omdat deze niet in het beton trekken.

gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Betonvloer garage met kleur

Gekleurde betonvloeren in de garage worden steeds populairder. Naast garages zien we ook voor showrooms en winkels veel aanvragen voor gekleurd beton. Gelukkig bieden wij veel verschillende mogelijkheden voor een gekleurde garagevloer van beton. Bijna iedere denkbare tint is mogelijk. Van een standaard bruine kleur tot pimpelpaarse afwerking. Door de professionaliteit en ervaring van ons team is het mogelijk om uw gewenste kleur te maken. Uw betonvloer in de garage of loods de juiste kleur meegeven kan met verschillende technieken. Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan met betonkleurstoffen of gekleurde coatings. Meer weten over een gekleurde betonvloer?

Betonvloer garage kosten

Er valt geen vaste prijs te hangen aan uw betonnen garagevloer. De totale kosten van uw nieuwe betonvloer hangt namelijk af van verschillende factoren. Bij ons ontvangt u daarom altijd een offerte op maat. Er wordt gekeken naar uw huidige situatie, de dikte van de te storten vloer en welke voorbereidingswerkzaamheden er gedaan moeten worden. Uiteraard worden ook de totale vierkante meters in acht genomen.

Oppervlakte van de garage

Hoe groter de betonvloer in uw garage, hoe groter de offerte. Het is vrij vanzelfsprekend dat de grootte van de ruimte de belangrijkste factor is voor het bepalen van de vloerprijs. Voor een groter oppervlak betaalt u meer, maar de prijs per vierkante meter neemt af.

Soort betonvloer

De prijs van uw betonvloer garage hangt ook af van het soort beton dat wordt gebruikt. Ook bepaalt de dikte van uw garagevloer hoeveel het totale kostenplaatje wordt. De dikte die het beton nodig heeft hangt af van het gewicht die deze betonvloer te voorduren krijgt. Naast de dikte en het soort beton, is ook de kleur van invloed op de prijs. Voor verschillende kleuren wordt een meerprijs betaald vanwege het bewerken van de betonmix en de materiaalkosten die daar aan te pas komen. Voor actuele prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Afwerking van de garage

Hierboven heeft u al een stuk gelezen over het beschermen van uw betonvloer garage. Ook aan het impregneren of coaten van uw garagevloer zijn kosten verbonden. Door uw betonvloer te impregneren wordt een beschermende laag op de betonvloer aangebracht. Deze laag trekt in het beton waardoor deze de vloer zal beschermen. De garagevloer slijt minder snel en zal er mooier uit komen te zien.

Vakmanschap

Onze betonvloeren zijn een plaatje in zijn geheel. Vaak is slecht kantwerk een doorn in het oog waar naderhand niets meer aan te doen is. Door te schuren gaat u kiezels zien en om er een laagje over te leggen is het te dun, ook de kleurstelling is in veel gevallen afwijkend. Doordat wij alle stappen van het proces en alle factoren in 1 keer goed uitvoeren krijgt u een woonbeton vloer die tot wel 75 jaar mee gaat. Daarom leveren wij onze vloeren woon-klaar en gaan pas weg als deze glad en strak is.

Veelzijdig beton

Een goed gelegde betonvloer gaat tot wel 75 jaar mee en is dus een goede investering. The Concrete Factory kan uw betonvloer in wel 15 kleuren opleveren, wat u vele opties biedt om uw interieur een nieuwe impuls te geven. Daarnaast is een betonvloer ook nog eens erg makkelijk te onderhouden en als u uw betonvloer door The Concrete Factory laat onderhouden, garanderen wij ook nog eens een verlengde levensduur van 15 jaar! Wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Neem dan snel contact op met ons via 06 537 977 53 of vraag een offerte aan.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik het beste mijn betonvloer onderhouden?

Voor de dagelijkse/wekelijkse schoonmaak raden wij aan een emmer met lauw water te gebruiken met een beetje zeep. Gebruik hiervoor wel natuurlijke (of PH-neutrale) zeep.

Hoe wordt beton glad gemaakt?

Het beton wordt egaal gestort in de ruimte, de vloer is dan nog niet helemaal glad. Tijdens het droogproces wordt de betonvloer gevlinderd en wordt de ruwe vloer gladgemaakt.

Hoe lang moet een betonvloer drogen na het storten?

Door goed rekening te houden met de droogtijd van een betonvloer kunt u een geschikte planning maken. Om de exacte droogtijd te bepalen kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten. Over het algemeen is de betonvloer na 24 uur al beloopbaar na het storten. Wordt de betonvloer ook geïmpregneerd? Tel er dan een dag bij op. Na ongeveer een week kunt u gerust de betonvloer stofzuigen en dweilen.