Betonvloer laten leggen in Groningen

The Concrete Factory heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het storten van betonvloeren, het impregneren hiervan, het vlinderen en het verwijderen van betonvloeren. Daarnaast renoveren we ook regelmatig betonvloeren die al tientallen jaren in een loods of fabriek liggen. Onlangs hebben wij een betonvloer moeten renoveren bij de Firma Liewes in Roden. Deze betonvloer ligt al meer dan 40 jaar in het autobedrijf en we hebben deze betonvloer als nieuw gemaakt. Wilt u een betonvloer laten leggen, renoveren of laten verwijderen in Groningen of omstreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Betonspecialist rondom Groningen

The Concrete Factory is dé betonspecialist in Groningen en omstreken. Wij leggen betonvloeren aan bij particulieren, bedrijven of voor overheden. Los van het feit dat een betonvloer er ontzettend stijlvol uitziet is het ook zeer duurzaam en kan de vloer meer dan 20 jaar mee. Door regelmatig onderhoud te plegen aan de vloer gaat deze vaak nog langer mee.

Populair en elegant

Een “woonbetonvloer” is populairder dan ooit, deze mooie elegante en zeer praktische vloer kan gecombineerd worden in de woninginrichting anno nu. Doordat de betonvloer te verkrijgen is in verschillende kleuren én stijlen is deze heel goed aan te passen aan het interieur. Daarnaast geeft een woonbetonvloer een ruimte een mooie body en ziet het er ontzettend strak maar toch robuust uit.

Waarom een betonvloer laten leggen?

  • Zeer duurzaam
  • Onderhoudsarm (stofvrij en waterdicht)
  • In verschillende kleuren verkrijgbaar (Al de RAL-kleuren)
  • Slijtvast & Krasbestendig
  • Tijdloos
  • Goedkoper bij afname groot aantal m2
Woonbeton
betonvloer wapening

Vloerverwarming betonvloer

De betonvloer wordt steeds populairder juist binnenshuis. Steeds vaker krijgen wij dan ook de vraag of het ook mogelijk is om vloerverwarming aan te leggen onder een betonvloer. Dit is zeker mogelijk mits er rekening wordt gehouden met een aantal aandachtpunten.

Een betonvloer is vrij gevoelig, hiermee bedoelen wij dat de vloer makkelijk uitzet. Hierdoor kan er al snel scheurvorming ontstaan in de vloer. Wanneer er wordt gekozen voor een betonvloer in combinatie met vloerververwarming dan zullen er uitzetvoegen geplaatst moeten worden.

Lees meer over betonvloer met vloerverwarming.

Uw specialist in het leggen van betonvloeren in Groningen

Heeft u interesse in een mooie betonvloer van The Concrete Factory?

In uw:

Of op een andere plaats? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op!