Onderhoud beton

Beton is zoals veel mensen wel verwachten niet geheel onderhoudsvrij. Vooral elementen die buiten staan hebben een voorjaars poetsbeurt nodig. Dit is in feite een simpele schoonmaak behandeling met zeep. Let op! Gebruik geen reinigingsmiddelen waar een te hoge PH waarde in zit,  het lijkt in eerste instantie perfect te werken, maar schijn bedriegt. Door de hoge PH waarde in een zeep tast het het cement tussen de kiezels aan. Hierdoor ontstaan poriën die uiteindelijk nog meer vuil opnemen dan voorheen, en de vloer zal gaan stoffen. Kortom gebruik alleen juiste zeep en neem bij twijfel contact met ons op.

Kijk in onze webshop voor de hiervoor bedoelde producten. Eenmaal door ons behandeld is intensieve schoonmaak niet meer nodig en is af en toe dweilen met The Concrete Cleaner voldoende voor jarenlang plezier van uw vloer.

 

The Concrete Stripper is op citrus basis en een genot om mee te reinigen. Door een mengverhouding van 1 op 2 is het mogelijk hevige olie en banden sporen te verwijderen.