onze vloeren zijn 100% Groen
Duurzame materialen
Binnen een dag klaar
Hoge kwaliteit producten

Over ons

50-image

Over The Concrete Factory

The Concrete Factory is ontstaan uit passie voor beton. We werken al 13 jaar met beton en hebben letterlijk de markt zien veranderen van ‘boeren beton’ naar ‘zicht beton’. We zijn van de bedrijfshallen steeds meer richting de woning vloeren gegaan en dat is ook hetgeen waar we ons nu ook hoofdzakelijk op richten in combinatie met kleine prefab beton elementen die de inrichting afmaken zoals een keukenblad, tafel, badkamer meubel etc. de elementen willen we in eigen beheer blijven maken om in aanraking te blijven met beton en zo ook altijd een super kwaliteit te kunnen waarborgen. Zo is ook de naam The Concrete Factory ontstaan.

Als importeur van Nox-Crete leveren we veel producten op het gebied van beton in de gehele Benelux. Onze parade paardjes zijn Duro-Nox betonimpregneer en The Concrete Remover om beton te verwijderen zonder lakken of metalen aan te tasten.

Waarom The Concrete Factory

Binnen één dag resultaat!

Duurzaam en 100% groen!

Altijd bereikbaar voor vragen!

Kwaliteit voorop

Wij werken al 13 jaar samen met bedrijven die wij op kwaliteit hebben geselecteerd en netjes en klantvriendelijk te werk gaan. Zo kunnen wij met onze producten naam maken in de markt. In al onze jaren werkervaring hebben we vele veranderingen meegemaakt op het gebied van duurzaamheid. We vinden duurzaamheid erg belangrijk en passen daarom altijd de beste en nieuwste technieken toe.

50-image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image