onze vloeren zijn 100% Groen
Duurzame materialen
Binnen een dag klaar
Hoge kwaliteit producten
slide image

Woonbeton Friesland

Woonbeton vloer laten storten in Friesland? The Concrete Factory is dan de perfecte partij die u hierbij helpt. In Leeuwarden, Heerenveen en dokkum leggen wij woonbetonvloeren van een hoge kwaliteit. Maar ook in de rest van de provincie helpen wij u zowel particulier als bij bedrijven aan een moderne woonbetonvloer. Een woonbeton vloer is de perfecte oplossing wanneer u zoekt naar een vloer die weinig onderhoud nodig heeft. Daarnaast blijft een woonbeton vloer lang mooi en kan deze maar liefst 75 jaar mee. Woonbeton Vloeren zijn bij The Concrete factory beschikbaar in 15 verschillende kleuren. Zo is er altijd een bij die past bij uw smaak en het interieur van uw woning, winkelpand of kantoorpand. Op woonbeton vloeren bieden wij 20 jaar garantie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer dan 20 jaar ervaring

Scherp geprijsd

100% duurzaam

Woonbeton vloer laten aanleggen in Friesland

Woonbeton vloeren leggen wij niet alleen in de grote steden als Leeuwarden en Heerenveen, maar door de gehele provincie Friesland zullen wij u van dienst zijn. Naast het leggen van woonbeton bieden wij de volgende diensten:

Wil jij een strakke woonbeton vloer laten leggen? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we graag de mogelijkheid voor jouw ruimte.

Naadloos

Een strakke, gegoten vloer van beton is naadloos. Dit brengt een strakke look met zich mee, die direct opvalt en een modern karakter heeft. Deze stevige naadloze vloer past dankzij het industriële aspect erg goed in winkels en showrooms.

Slijtvast

Zelfs als de betonvloer intensief wordt belopen gaat deze lang mee. Een betonvloer is namelijk erg kras- en slijtvast. Uw nieuwe bedrijfsvloer van beton gaat dus jarenlang mee. Zonder problemen kan de vloer langdurige zware gewichten dragen.

Vloeistofdicht

Soms is het wenselijk dat een vloer vloeistofdicht is, bij laboratoria en wasstraten bijvoorbeeld. Maar ook horecagelegenheden profiteren van een vloeistofdichte bedrijfsvloer. Door een toevoeging te doen aan de betonmix, maken we de betonnen vloer vloeistofdicht. Zo werkt de vloer olie-, en waterafstotend.

50-image

Beton vlinderen

Om de vloer van een mooie afwerking te voorzien wordt deze gevlinderd. Dit zorgt voor een strakke en naadloze afwerking. Andere voordelen van beton vlinderen zijn: beschermd tegen vuil en vlekken, zorgt voor een slijtvaste vloer en je hebt er jarenlang plezier van. Wilt u meer informatie over beton vlinderen? Bekijk dan onze pagina beton vlinderen of neem contact met ons op via het contactformulier.

Prijzen betonvloer

Een woonbeton vloer heeft geen vast prijskaartje. De prijs voor een betonvloer is geheel afhankelijk van de oppervlakte van de ruimte en de tijd die in het project gaat zitten. Overweeg je om door de Concrete Factory een woonbeton vloer te laten aanleggen? Wij gaan dan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw woning, bedrijfspand of winkel! Neem dan contact met ons op via 06 537 977 53 of vraag eenvoudig een offerte aan.

gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik het beste mijn betonvloer onderhouden?

Voor de dagelijkse/wekelijkse schoonmaak raden wij aan een emmer met lauw water te gebruiken met een beetje zeep. Gebruik hiervoor wel natuurlijke (of PH-neutrale) zeep.

Hoe wordt beton glad gemaakt?

Het beton wordt egaal gestort in de ruimte, de vloer is dan nog niet helemaal glad. Tijdens het droogproces wordt de betonvloer gevlinderd en wordt de ruwe vloer gladgemaakt.

Hoe lang moet een betonvloer drogen na het storten?

Door goed rekening te houden met de droogtijd van een betonvloer kunt u een geschikte planning maken. Om de exacte droogtijd te bepalen kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten. Over het algemeen is de betonvloer na 24 uur al beloopbaar na het storten. Wordt de betonvloer ook geïmpregneerd? Tel er dan een dag bij op. Na ongeveer een week kunt u gerust de betonvloer stofzuigen en dweilen.