Woonbeton Friesland

Woonbeton vloer laten storten in Friesland? The Concrete Factory is dan de perfecte partij die u hierbij helpt. In Leeuwarden, Heerenveen en dokkum leggen wij woonbetonvloeren van een hoge kwaliteit. Maar ook in de rest van de provincie helpen wij u zowel particulier als bij bedrijven aan een moderne woonbetonvloer. Een woonbeton vloer is de perfecte oplossing wanneer u zoekt naar een vloer die weinig onderhoud nodig heeft. Daarnaast blijft een woonbeton vloer lang mooi en kan deze maar liefst 75 jaar mee. Woonbeton Vloeren zijn bij The Concrete factory beschikbaar in 15 verschillende kleuren. Zo is er altijd een bij die past bij uw smaak en het interieur van uw woning, winkelpand of kantoorpand. Op woonbeton vloeren bieden wij 20 jaar garantie.

Woonbeton vloer laten aanleggen in Friesland

Woonbeton vloeren leggen wij niet alleen in de grote steden als Leeuwarden en Heerenveen, maar door de gehele provincie Friesland zullen wij u van dienst zijn. Naast het leggen van woonbeton bieden wij de volgende diensten:

Wil jij een strakke woonbeton vloer laten leggen? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we graag de mogelijkheid voor jouw ruimte.

Beton vlinderen

Om de vloer van een mooie afwerking te voorzien wordt deze gevlinderd. Dit zorgt voor een strakke en naadloze afwerking. Andere voordelen van beton vlinderen zijn: beschermd tegen vuil en vlekken, zorgt voor een slijtvaste vloer en je hebt er jarenlang plezier van. Wilt u meer informatie over beton vlinderen? Bekijk dan onze pagina beton vlinderen of neem contact met ons op via het contactformulier.

betonvloer parkeergarage

betonvloer cafe
betonvloer loods

Prijzen betonvloer

Een woonbeton vloer heeft geen vast prijskaartje. De prijs voor een betonvloer is geheel afhankelijk van de oppervlakte van de ruimte en de tijd die in het project gaat zitten. Overweeg je om door de Concrete Factory een woonbeton vloer te laten aanleggen? Wij gaan dan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw woning, bedrijfspand of winkel! Neem dan contact met ons op via 06 537 977 53 of vraag eenvoudig een offerte aan.