Woonbeton laten leggen in Groningen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Zowel in de stad Groningen, als in de omgeving leggen wij de mooiste betonvloeren bij woningen, winkelpanden en bedrijven. Bij The Concrete Factory bieden wij betonvloeren in maar liefst 15 kleuren. Op die manier zit er altijd een kleur bij die past bij jouw stijl. Ook buiten de stad Groningen leggen bij betonvloeren. Op uw woonbeton vloer bieden wij daarnaast maar liefst 20 jaar garantie. 

Woonbeton vloer laten aanleggen Groningen

Woonbeton vloeren leggen wij niet alleen in de binnenstad, maar door de hele hele provincie Groningen. Van Grijpskerk tot aan Bad-Nieuweschans en van Delfzijl tot aan Stadskanaal, niets is ons te ver. Naast het leggen van woonbeton bieden we in Groningen ook nog de volgende diensten:

Wil jij een strakke woonbeton vloer laten leggen in omgeving Groningen? Neem dan gerust contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden voor jouw ruimte.

Onderhoud betonvloer Groningen

Het onderhoud van een betonvloer is erg belangrijk om de de staat van je vloer zo goed mogelijk te houden. Wist je bijvoorbeeld dat een goed onderhouden betonvloer wel 75 jaar mee gaat? In onze webshop schaf je hier de juiste producten voor aan. Je vind hier bijvoorbeeld een betonvloer gloss, een betonvloer cleaner of een beton oplosser. Niet helemaal zeker over welke producten jij het beste kunt gebruiken voor jouw woonbeton vloer? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op, dan voorzien wij jou van een passend advies. Daarnaast is het mogelijk om het onderhoud in de Groningen aan ons uit te besteden. Niet alleen ziet je vloer er dan weer strak uit, maar ook garanderen wij een verlengde levensduur van wel 15 jaar! 

woonbeton vloer
woonbeton thuis
woonbeton peest

Soorten betonvloeren

Vaak wordt er gedacht dat er slechts een bepaalde type woonbeton vloer is, maar dit zit in praktijk anders. Woonbeton is namelijk een verzamelnaam voor allerlei verschillende soorten gietvloeren op basis van cement. Deze worden binnenshuis gelegd en hebben een maximale dikte van 3 tot 4 mm. Een groot voordeel van woonbeton is dat deze aangeboden kunnen worden in allerlei kleuren en tinten. Wij bieden zelf maar liefst 15 verschillende kleuren aan. Zo er altijd een die bij bij jouw interieur of de huisstijl van jouw bedrijf past. 

Prijzen betonvloer

Een woonbeton vloer heeft geen vast prijskaartje. De prijs voor een betonvloer is geheel afhankelijk van de oppervlakte van de ruimte en de tijd die in het project gaat zitten. Overweeg je om door de Concrete Factory een woonbeton vloer te laten aanleggen? Wij gaan dan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw woning, bedrijfspand of winkel! Neem dan contact met ons op via 06 537 977 53 of vraag eenvoudig een offerte aan.