onze vloeren zijn 100% Groen
Duurzame materialen
Binnen een dag klaar
Hoge kwaliteit producten
slide image
slide image

Woonbeton Groningen

Woonbeton laten leggen in Groningen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Zowel in de stad Groningen, als in de omgeving leggen wij de mooiste betonvloeren bij woningen, winkelpanden en bedrijven. Bij The Concrete Factory bieden wij betonvloeren in maar liefst 15 kleuren. Op die manier zit er altijd een kleur bij die past bij jouw stijl. Ook buiten de stad Groningen leggen bij betonvloeren. Op uw woonbeton vloer bieden wij daarnaast maar liefst 20 jaar garantie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer dan 20 jaar ervaring

Scherp geprijsd

100% duurzaam

Soorten betonvloeren

Vaak wordt er gedacht dat er slechts een bepaalde type woonbeton vloer is, maar dit zit in praktijk anders. Woonbeton is namelijk een verzamelnaam voor allerlei verschillende soorten gietvloeren op basis van cement. Deze worden binnenshuis gelegd en hebben een maximale dikte van 3 tot 4 mm. Een groot voordeel van woonbeton is dat deze aangeboden kunnen worden in allerlei kleuren en tinten. Wij bieden zelf maar liefst 15 verschillende kleuren aan. Zo er altijd een die bij bij jouw interieur of de huisstijl van jouw bedrijf past.

Naadloos

Een strakke, gegoten vloer van beton is naadloos. Dit brengt een strakke look met zich mee, die direct opvalt en een modern karakter heeft. Deze stevige naadloze vloer past dankzij het industriële aspect erg goed in winkels en showrooms.

Slijtvast

Zelfs als de betonvloer intensief wordt belopen gaat deze lang mee. Een betonvloer is namelijk erg kras- en slijtvast. Uw nieuwe bedrijfsvloer van beton gaat dus jarenlang mee. Zonder problemen kan de vloer langdurige zware gewichten dragen.

Vloeistofdicht

Soms is het wenselijk dat een vloer vloeistofdicht is, bij laboratoria en wasstraten bijvoorbeeld. Maar ook horecagelegenheden profiteren van een vloeistofdichte bedrijfsvloer. Door een toevoeging te doen aan de betonmix, maken we de betonnen vloer vloeistofdicht. Zo werkt de vloer olie-, en waterafstotend.

50-image

Prijzen betonvloer

Een woonbeton vloer heeft geen vast prijskaartje. De prijs voor een betonvloer is geheel afhankelijk van de oppervlakte van de ruimte en de tijd die in het project gaat zitten. Overweeg je om door de Concrete Factory een woonbeton vloer te laten aanleggen? Wij gaan dan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw woning, bedrijfspand of winkel! Neem dan contact met ons op via 06 537 977 53 of vraag eenvoudig een offerte aan.

Woonbeton vloer laten aanleggen Groningen

Woonbeton vloeren leggen wij niet alleen in de binnenstad, maar door de hele hele provincie Groningen. Van Grijpskerk tot aan Bad-Nieuweschans en van Delfzijl tot aan Stadskanaal, niets is ons te ver. Naast het leggen van woonbeton bieden we in Groningen ook nog de volgende diensten:

Wil jij een strakke woonbeton vloer laten leggen in omgeving Groningen? Neem dan gerust contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden voor jouw ruimte.

Onderhoud betonvloer Groningen

Het onderhoud van een betonvloer is erg belangrijk om de de staat van je vloer zo goed mogelijk te houden. Wist je bijvoorbeeld dat een goed onderhouden betonvloer wel 75 jaar mee gaat? In onze webshop schaf je hier de juiste producten voor aan. Je vind hier bijvoorbeeld een betonvloer gloss, een betonvloer cleaner of een beton oplosser. Niet helemaal zeker over welke producten jij het beste kunt gebruiken voor jouw woonbeton vloer? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op, dan voorzien wij jou van een passend advies. Daarnaast is het mogelijk om het onderhoud in de Groningen aan ons uit te besteden. Niet alleen ziet je vloer er dan weer strak uit, maar ook garanderen wij een verlengde levensduur van wel 15 jaar!

gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik het beste mijn betonvloer onderhouden?

Voor de dagelijkse/wekelijkse schoonmaak raden wij aan een emmer met lauw water te gebruiken met een beetje zeep. Gebruik hiervoor wel natuurlijke (of PH-neutrale) zeep.

Hoe wordt beton glad gemaakt?

Het beton wordt egaal gestort in de ruimte, de vloer is dan nog niet helemaal glad. Tijdens het droogproces wordt de betonvloer gevlinderd en wordt de ruwe vloer gladgemaakt.

Hoe lang moet een betonvloer drogen na het storten?

Door goed rekening te houden met de droogtijd van een betonvloer kunt u een geschikte planning maken. Om de exacte droogtijd te bepalen kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten. Over het algemeen is de betonvloer na 24 uur al beloopbaar na het storten. Wordt de betonvloer ook geïmpregneerd? Tel er dan een dag bij op. Na ongeveer een week kunt u gerust de betonvloer stofzuigen en dweilen.