Woon betonvloeren

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een betonvloer in hun woning. Wij ontvangen veel aanvragen voor keukens, woonkamers en garages maar kunnen uiteraard de gehele woning voorzien van een mooie woonbetonvloer. En wist u dat u via The Concrete Factory ook nog eens 20 jaar garantie krijgt?

Wij kunnen de volgende diensten voor u uitvoeren:

  • Isolatie leveren en aanbrengen
  • Vloerverwarming leveren en aanbrengen
  • Wapening leveren en aanbrengen
  • De betonvloer storten
  • De betonvloer vlinderen (monoliet afwerken met machines)
  • Betonvloer repareren
  • Betonvloer impregneren
  • Betonvloer polijsten
  • Betonvloer reinigen

Kortom, wij kunnen uw betonvloer compleet van A tot Z verzorgen.

Onderscheidend en innovatief

The Concrete Factory wordt gekarakteriseerd als onderscheidend en innovatief, want we zijn jong en willen Nederland laten zien dat beton tal van mogelijkheden kent. We doen dit door nieuwe producten op de markt te brengen die in het buitenland hun sporen al verdiend hebben. Deze producten voorkomen vlekken en vergeling van de bovenlaag en na eenmalige applicatie die een chemisch proces aangaat met kalk en cement en zodoende alle overgebleven poriën dicht. Hierdoor zijn uw zorgen voor tientallen jaren verdwenen. Dit alles passen we al 10 jaar toe op tal van vierkante meters betonvloer in de gehele Benelux. Het verandert niets aan het uiterlijk! Maar wel aan de kwaliteit!

Woon Beton is dé nieuwe trend

Woonbeton vloeren hebben de laatste jaren een opmars gemaakt. Niet iedereen kan een Woonbeton vloer leggen welke uiteindelijk ook geschikt is om op te leven. Door gemotiveerde mensen aan het werk te hebben kun je een product leveren welke beter is als die van de concurrent. Door vakmanschap en ervaring kunnen wij maken wat wij verkopen.

Alle woonbetonvloeren die wij maken leveren wij dan ook geheel woon klaar en optimaal beschermd af, u hoeft hierna alleen af en toe te dweilen met onze concrete cleaner. Net als bij andere vloeren moet ook een (onderhoudsvrije) betonvloer af en toe gedweild worden.

Woonbetonvloer te Hierden bij Nick en Laura Westendorp

Vakmanschap

Onze betonvloeren zijn in zijn geheel een plaatje. Vaak is slecht kantwerk een doorn in het oog waar naderhand niets meer aan te doen is. Door te schuren ga je kiezels zien en om er een laagje over te leggen is het te dun, ook de kleurstelling is in veel gevallen afwijkend.

Kortom je moet alle factoren in 1 keer goed doen om een goede Woonbetonvloer te krijgen. Wij kunnen dit voor u verzorgen en gaan pas weg als alles glad en strak is.

Veelzijdig beton

Een goede betonvloer gaat tot wel 75 jaar mee en is dus een goede investering. The Concrete Factory kan uw betonvloer in wel 15 kleuren opleveren, wat u vele opties geeft om uw interieur een nieuwe impuls te geven. Daarnaast is een betonvloervloer ook nog eens erg makkelijk te onderhouden en als u uw betonvloer door The Concrete Factory laat onderhouden, garanderen wij ook nog eens een verlengde levensduur van 15 jaar! Wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Neem dan snel contact op met ons via 06 537 977 53 of  vraag een offerte aan.