Woonbeton zorgt voor een strakke, naadloze vloer. Een woonbetonvloer is leverbaar in verschillende structuren en kleuren. Waar voorheen een vloer van beton veelal werd gevraagd voor keukens en garages zien we steeds meer vraag naar woonbeton door het hele huis. Het is mogelijk om een betonvloer te laten leggen in een klein gedeelte van de woning maar dus ook de gehele woning voorzien van woonbeton is een optie. Daarbij ontvangt u ook nog eens 20 jaar garantie.

woonbeton vloer roden
Woonbeton
woonbeton thuis

Woonbetonvloer

Een woonbeton vloer is een vloer op basis van cement en polyurethaan die met behulp van een betonpomp naadloos in woningen of bij bedrijven gestort wordt. Woonbeton heeft een moderne look wat zorgt voor een strakke uitstraling. Met keuze uit 15 verschillende kleuren gaat deze dan ook perfect samen met een industrieel interieur. Daarnaast kiest u bij een woonbeton vloer voor een vloer die weinig onderhoud vereist wanneer u deze door een vakman laat leggen. De zelf nivellerende eigenschap van woonbeton maakt dat de cementmassa zeer goed en egaal over de vloer valt uit te spreiden. Het woonbeton wordt gevlinderd en geïmpregneerd met een beschermende laag. Zo hoeft u er zelf alleen nog maar af en toe een dweil overheen te halen met onze Concrete Cleaner. Samen zorgen we er voor dat de vloer wel 75 jaar mee gaat. Bij The Concrete Factory helpen wij u hier graag mee. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Snel genieten van uw nieuwe betonvloer?

Vul ons contactformulier in en er wordt z.s.m. contact met u opgenomen om de mogelijkheden door te spreken.

Onze woonbeton diensten

Een woonbeton vloer laten leggen is voor ons geen enkel probleem. Naast het voorbereiden, leggen en afwerken van de woonbetonvloer verzorgen wij ook het onderhoud aan uw bestaande betonvloer en/of renoveren wij deze zodat de vloer er weer zo goed als nieuw uit komt te zien. De diensten bij The Concrete Factory zijn erg divers, zo kunnen wij o.a. de volgende diensten voor u uitvoeren:

Kortom, wij verzorgen uw woonbeton vloer van A tot Z. Heeft u een vraag over een bepaalde dienst of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op en realiseer uw woonbeton vloeren.

Onderscheidend en innovatief

The Concrete Factory wordt gekarakteriseerd als onderscheidend, innovatief en duurzaam. We zijn jong en willen Nederland laten zien dat woonbeton tal van mogelijkheden kent. We doen dit door nieuwe producten op de markt te brengen die in het buitenland hun sporen al verdiend hebben. Deze producten voorkomen vlekken en vergeling van de bovenlaag en na eenmalige applicatie die een chemisch proces aangaat met kalk en cement en zodoende alle overgebleven poriën dicht. Hierdoor zijn uw zorgen voor tientallen jaren verdwenen. Dit alles passen we al 10 jaar toe op tal van vierkante meters betonvloer in de gehele Benelux. Het verandert niets aan het uiterlijk! Maar wel aan de kwaliteit!

Voordelen woonbeton

Het gebruik van woonbeton als vloer brengt verschillende voordelen met zich mee. Naast het feit dat woonbeton vloeren er qua uiterlijk heel mooi uitzien, brengt het ook de volgende voordelen met zich mee:

Kortom, er zijn genoeg voordelen om over te stappen op woonbeton vloeren van The Concrete Factory. Met onze jarenlange ervaring en de vele keuze mogelijkheden die wij bieden is uw woonbeton vloer in veilige handen.

Kosten van woonbeton per m²

De prijzen van woonbeton zijn erg afhankelijk van de kwaliteit en herkomst van de gebruikte mineralen en hulpstoffen. Ook de kleur en daar bijbehorende pigmenten van de topcoating beïnvloed te prijs. De prijs van woonbeton vloeren per m² wordt bepaald door onder andere de volgende factoren:

  • De egalisatie / voorbereiding van de vloer
  • De kosten van de gebruikte mineralen en andere stoffen
  • De type coating (extra keuzes bijvoorbeeld anti-slip)
  • Afwerking/polijstwerkzaamheden aan de toplaag

Woonbeton is dé nieuwe trend

Woonbeton vloeren hebben de laatste jaren een opmars gemaakt. Niet iedereen kan een betonnen vloer leggen in een woning die uiteindelijk ook geschikt is om op te leven. Dankzij onze gemotiveerde vakmannen kunnen we een kwalitatief beter product leveren dan onze concurrenten. Door vakmanschap en ervaring kunnen wij maken wat wij u beloven.

Alle woonbetonvloeren die wij maken leveren wij dan ook geheel woon-klaar en optimaal beschermd af, u hoeft hierna alleen af en toe te dweilen met onze Concrete Cleaner. Net als bij andere vloeren moet ook een (onderhoudsvrije) betonvloer af en toe gedweild worden.

Woonbetonvloer te Hierden bij Nick en Laura Westendorp

Vakmanschap

Onze betonvloeren zijn een plaatje in zijn geheel. Vaak is slecht kantwerk een doorn in het oog waar naderhand niets meer aan te doen is. Door te schuren gaat u kiezels zien en om er een laagje over te leggen is het te dun, ook de kleurstelling is in veel gevallen afwijkend. Doordat wij alle stappen van het proces en alle factoren in 1 keer goed uitvoeren krijgt u een woonbeton vloer die tot wel 75 jaar mee gaat. Daarom leveren wij onze vloeren woon-klaar en gaan pas weg als deze glad en strak is.

Veelzijdig beton

Een goed gelegde betonvloer gaat tot wel 75 jaar mee en is dus een goede investering. The Concrete Factory kan uw betonvloer in wel 15 kleuren opleveren, wat u vele opties biedt om uw interieur een nieuwe impuls te geven. Daarnaast is een betonvloer ook nog eens erg makkelijk te onderhouden en als u uw betonvloer door The Concrete Factory laat onderhouden, garanderen wij ook nog eens een verlengde levensduur van 15 jaar! Wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Neem dan snel contact op met ons via 06 537 977 53 of vraag een offerte aan.