onze vloeren zijn 100% Groen
Duurzame materialen
Binnen een dag klaar
Hoge kwaliteit producten
slide image

Beton verwijderen

Hoe verwijder je gedroogd beton? Na het gebruik van beton kan het zijn dat er deeltjes zijn opgedroogd en blijven zitten op het apparatuur. Vastzittend beton kan veel problemen opleveren. Het is daarom belangrijk dat apparatuur na gebruik direct wordt gereinigd. Mocht u toch last hebben van aangekoekt beton? Lees verder, op deze pagina vindt u alle informatie over het verwijderen van beton.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer dan 20 jaar ervaring

Scherp geprijsd

100% duurzaam

The Concrete Remover

Voor het verwijderen van beton raden wij The Concrete Remover aan.

The Concrete Remover is een product gemaakt van suikerbieten en suikerriet extracten. Deze groene formule is niet schadelijk voor het milieu in tegenstelling tot andere zuren die helaas nog te vaak worden toegepast.

Door te werken met dit product hoeft er geen speciale opslag put aanwezig te zijn om schadelijk materiaal op te vangen. The Concrete Remover is namelijk een natuurlijk en absoluut groen product.

De unieke schuim formule zorgt ervoor dat het materiaal een langere aanraking heeft met het cement, het loopt er niet vanaf maar blijft een lange tijd zitten. Oude machines weer als nieuw maken of uw nieuwe machines ook daadwerkelijk nieuw houden? Neem dan contact op met The Concrete Factory voor meer informatie over dit nieuwe innovatieve product die meewerkt aan een beter milieu.

 • Beter voor het milieu
 • Langer raakvlak door zijn schuim oplossing
 • Niet schadelijk voor mensen en dieren
 • Direct resultaat
50-image

Grote oppervlakken reinigen

Door gebruik te maken van een verschuimer, kan er met hoge efficiëntie grote oppervlakken gereinigd worden van beton. Het krachtige reinigingsmiddel snijdt door olie, vuil en uitlaatgas en is uitermate geschikt voor het reinigen van verschillende materialen, bijvoorbeeld:

 • Aluminium
 • Staal
 • Plastic
 • Glasvezel
 • Glas
 • Rubber
 • Metaal

Betonwagen schoonmaken

Met de beton remover verwijdert u gemakkelijk het oude beton. De combinatie van natuurlijke extracten is een combinatie waartegen beton niet bestand is. Hiermee maakt u gemakkelijk betonwagens of gereedschappen schoon. Achterblijvende betonresten worden hiermee gemakkelijk verwijderd.

Gedroogd beton verwijderen van gereedschap

Gebruikt gereedschap moet aan het einde van de klus goed worden schoongemaakt. Wanneer het beton nog niet volledig is opgedroogd valt dit nog goed te verwijderen, maar wanneer deze eenmaal hard geworden is wordt het lastiger. Harde, vaste betonresten op gereedschap kunnen worden verwijderd met The Concrete Remover. Het organische molecuul uit het product tast het beton aan waardoor deze los laat zonder het gereedschap te beschadigen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het verwijderen van beton of bent u geïnteresseerd naar uw persoonlijke mogelijkheden voor The Concrete Remover? Neem contact op en laat u informeren door de experts.

gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Veelgestelde vragen

Hoe los ik vastzittend beton op?

TheConcreteFactory gebruikt ‘The Concrete Remover‘ voor het oplossen van beton. The Concrete Remover is ontworpen voor gebruik op grotere uitrusting zoals betonwagens en betonnen gereedschappen.

Wanneer moet betongereedschap worden schoongemaakt?

Direct na gebruik. Na het gebruik van betongereedschap kan het zijn dat er deeltjes zijn opgedroogd en blijven zitten op het apparatuur. Vastzittend beton kan veel problemen opleveren. Het is daarom belangrijk dat apparatuur na gebruik direct wordt gereinigd.