onze vloeren zijn 100% Groen
Duurzame materialen
Binnen een dag klaar
Hoge kwaliteit producten
slide image
slide image

Bedrijfsvloeren

Uw bedrijf heeft een nieuwe vloer nodig, waarom zou u voor een bedrijfsvloer van beton kiezen? Wij leggen het u graag uit. Bij The Concrete Factory profiteert u van onze kennis en ervaring in het werken met beton. Zo hebben wij al veel betonnen bedrijfsvloeren gestort. Of het nu gaat om hangars, kantoorgebouwen, loodsen of zelfs grote parkeergarages, we zorgen voor een uitstekende samenwerking en het gewenste eindresultaat. Lees verder en kom alles te weten over bedrijfsvloeren van beton.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer dan 20 jaar ervaring

Scherp geprijsd

100% duurzaam

Waarom een bedrijfsvloer van beton?

De vloer van uw bedrijf is de ondergrond voor alle werkzaamheden van de onderneming. Er moet optimaal gefunctioneerd worden in uw ruimte. Een sterke, stevige bedrijfsvloer is het fundament van iedere onderneming. Een betonvloer is extreem eenvoudig schoon te houden, waardoor u weinig tijd kwijt bent aan het onderhoud. Daardoor kunt u zich richten op wat belangrijk is voor uw onderneming.

Naadloos

Een strakke, gegoten vloer van beton is naadloos. Dit brengt een strakke look met zich mee, die direct opvalt en een modern karakter heeft. Deze stevige naadloze vloer past dankzij het industriële aspect erg goed in winkels en showrooms.

Slijtvast

Zelfs als de betonvloer intensief wordt belopen gaat deze lang mee. Een betonvloer is namelijk erg kras- en slijtvast. Uw nieuwe bedrijfsvloer van beton gaat dus jarenlang mee. Zonder problemen kan de vloer langdurige zware gewichten dragen.

Vloeistofdicht

Soms is het wenselijk dat een vloer vloeistofdicht is, bij laboratoria en wasstraten bijvoorbeeld. Maar ook horecagelegenheden profiteren van een vloeistofdichte bedrijfsvloer. Door een toevoeging te doen aan de betonmix, maken we de betonnen vloer vloeistofdicht. Zo werkt de vloer olie-, en waterafstotend.

50-image

De sterkste bedrijfsvloeren

U wilt in één keer klaar zijn met een sterke bedrijfsvloer. Met de sterke bedrijfsvloeren van The Concrete Factory hoeft u zich geen zorgen te maken over uw vloer en eventuele schade. Onze betonvloeren zorgen zorgvuldig en op maat gestort zodat deze perfect past binnen uw kantoor of bedrijfspand. Als specialist in het storten van beton bent u gegarandeerd voor de sterkste bedrijfsvloeren. Onze bedrijfsvloeren zijn geschikt voor zware machines en voertuigen en dus ook geschikt als betonnen garagevloer voor uw parkeergelegenheid. Daarnaast hebben onze sterke bedrijfsvloeren de eigenschappen om gebruikt te worden voor industriële doeleinden zoals een magazijn of fabriek.

Voordelen van betonnen bedrijfsvloeren

Met een betonnen bedrijfsvloer kiest u voor een stevige, strakke en mooie vloer. De vloer is compleet naadloos, wat het pand een moderne uitstraling geeft. Omdat het storten van beton erg breed toepasbaar is, zijn er veel opties mogelijk. We zetten een aantal voordelen van het gebruik van beton als bedrijfsvloer op een rijtje:

Naadloze vloer

Doordat het beton gegoten wordt, heeft deze vloer geen naden. Dit zorgt voor een strakke look die direct opvalt en een erg modern karakter met zich meebrengt. Een stevige naadloze vloer past dankzij het industriële aspect erg goed in winkels en showrooms. Een ander pluspunt van een naadloze betonvloer, is dat er geen vuil tussen de voegen kan komen omdat deze er niet zijn.

Slijtvast en lange levensduur

Zelfs als de betonvloer intensief wordt belopen gaat deze lang mee. Een betonvloer is namelijk erg kras- en slijtvast. Uw nieuwe bedrijfsvloer van beton gaat dus jarenlang mee.

Vloeistofdicht

Soms is het wenselijk dat een vloer vloeistofdicht is, bij laboratoria en wasstraten bijvoorbeeld. Maar ook horecagelegenheden profiteren van een vloeistofdichte bedrijfsvloer. Door een toevoeging te doen aan de betonmix, maken we de betonnen vloer vloeistofdicht. Zo werkt de vloer olie-, en waterafstotend. De vloer zal minder snel slijten.

gallery image
gallery image
gallery image

De mogelijkheden voor uw bedrijfsvloer

De mogelijkheden voor uw bedrijfsvloer zijn eindeloos. Zo kan de vloer worden geleverd met vloerverwarming en bewapening. Daarnaast kan de vloer worden gestort en geïmpregneerd. Onze vloeren worden altijd netjes gevlinderd, gepolijst en gereinigd zodat uw vloer de perfecte, professionele uitstraling heeft.

Verschillende bedrijfsvloeren

Een betonvloer is veelzijdig toepasbaar. Zo kunt u een beton bedrijfsvloer laten storten voor onder andere kantoorruimtes, bedrijfshallen of parkeergarages. The Concrete Factory realiseert deze vloeren al jaren, daarom dat u een garantie van maar liefst 20 jaar krijgt bij onze vloeren.

Kantoorruimtes

Een betonvloer gietvloer is extreem geschikt voor grote oppervlaktes, dus ook kantoorruimtes. Doordat onze bedrijfsvloeren worden gevlinderd en compleet egaal worden geleverd, garandeer je dat werkgereedschap zoals bureaus en stoelen op gelijke hoogtes kunnen worden geplaatst. Met een betonnen gietvloer als bedrijfsvloer creëer je een strakke, nette uitstraling voor uw personeel. Lees meer over een betonvloer kantoor.

Bedrijfshallen

Omdat een betonvloer zo sterk is, kan deze vloer gemakkelijk zwaar materiaal dragen. De vloer van een bedrijfshal krijgt veel gewicht te verduren, denk aan zware machines of transport. De kracht van beton komt duidelijk naar voren bij het leggen in bedrijfshallen. U kunt dag in dag uit uw zware productieapparatuur gebruiken op een stevige betonvloer van The Concrete Factory. Lees meer over betonvloer bedrijfshallen.

Parkeergarages

Is het u wel eens opgevallen dat elke parkeergarage een betonnen vloer heeft? Dit komt omdat het gewicht van de auto’s en de slijtage van de banden constant druk legt op de vloer. Een betonvloer kan uitstekend tegen dit gewicht en slijtage. Voor een parkeergaragevloer bent u bij The Concrete Factory op het juiste adres. Van het gieten tot het afwerken en polijsten, wij regelen uw bedrijfsvloer van A tot Z.

Vertrouwen van grote bouwbedrijven

Al meerdere jaren krijgt The Concrete Factory het vertrouwen van de grote aannemers en bouwbedrijven als het gaat om betonvloeren voor bedrijfshallen. Hieronder een aantal voorbeelden van de door ons verzorgde bedrijfsvloeren.

Veelgestelde vragen

Kan een betonnen kantoorvloer gecombineerd worden met vloerverwarming?

Ja, een betonvloer is zeer geschikt om te combineren met vloerverwarming. Ook voor bedrijfsdoeleinden is het mogelijk uw betonvloer te combineren met vloerverwarming.

Kan een betonvloer over bestaande tegels worden aangelegd?

Ja dat kan. De huidige vloer wordt eerst goed vlak gemaakt. Na het vlakmaken van de tegels wordt de betonvloer aangelegd.

Kunnen bureaustoelen op een betonvloer?

Ja dat kan. Betonvloeren hebben een naadloze afwerking waardoor deze uitstekend geschikt zijn als ondergrond voor werkruimtes met bureaustoelen. Ook andere werktuigen en machines kunnen op het sterke materiaal staan en vrijuit bewegen.

Hoeveel garantie zit er op mijn bedrijfsvloer?

TheConcreteFactory biedt 20 jaar garantie op uw nieuw gestorte betonvloer. De betonnen bedrijfsvloeren gaan heel lang mee door deze goed te onderhouden.