onze vloeren zijn 100% Groen
Duurzame materialen
Binnen een dag klaar
Hoge kwaliteit producten
slide image
slide image

Betonvloer bedrijfshal

Een betonvloer is de ideale vloer voor een bedrijfshal. Zowel kleine als grote bedrijfshallen profiteren van de vele voordelen van beton. De vloer van een bedrijfshal krijgt veel gewicht te verduren door zware machines of transport. Een betonvloer bedrijfshal is daarom erg geschikt. De betonvloer is extreem sterk, waardoor deze gemakkelijk zwaar materiaal kan dragen. Een bedrijfshal als opslagplaats, informatiecentrum of kantoor? Ook dat is goed mogelijk met een betonvloer van The Concrete Factory.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer dan 20 jaar ervaring

Scherp geprijsd

100% duurzaam

De kracht van beton

De kracht van een betonnen bedrijfshal komt duidelijk naar voren bij gebruik van zwaar materiaal. Een betonvloer draagt moeiteloos zware machines en stapels pallets zonder te scheuren. Door de bedrijfshal betonvloer te vlinderen wordt deze bijzonder slijtvast, waardoor de vloer vele malen duurzamer is dan andere alternatieven zoals gietvloeren. Dit vlinderen van de bedrijfshal betonvloer maakt de vloer glad en verdicht de toplaag waardoor we overblijven met een naadloze, slijtvaste en sterke vloer. Dag in dag uit kunt u profiteren van de kracht van het beton, waardoor uw productie apparatuur en transport vlekkeloos verloopt.

Naadloos

Een strakke, gegoten vloer van beton is naadloos. Dit brengt een strakke look met zich mee, die direct opvalt en een modern karakter heeft. Deze stevige naadloze vloer past dankzij het industriële aspect erg goed in winkels, showrooms en bedrijfshallen.

Vloeistofdicht

Soms is het wenselijk dat een vloer vloeistofdicht is, bij laboratoria en wasstraten bijvoorbeeld. Maar ook horecagelegenheden profiteren van een vloeistofdichte bedrijfsvloer. Door een toevoeging te doen aan de betonmix, maken we de betonnen vloer vloeistofdicht. Zo werkt de vloer olie-, en waterafstotend.

Slijtvast

Zelfs als de betonvloer intensief wordt belopen gaat deze lang mee. Een betonvloer is namelijk erg kras- en slijtvast. Uw nieuwe bedrijfsvloer van beton gaat dus jarenlang mee. Zonder problemen kan de vloer langdurige zware gewichten dragen.

50-image

Voordelen bedrijfshal van beton

Een betonvloer is een uiterst stevig en stabiele ondergrond die makkelijk te onderhouden is. Wanneer u kiest voor een betonvloer bedrijfshal, kiest u voor veel voordelen. Zo is een betonvloer sterk, slijtvast en ook bestendig voor chemische stoffen. Een bedrijfshal van beton brengt o.a. de volgende voordelen met zich mee:

Betonvloer bedrijfshal als showroom

Gebruikt u uw bedrijfshal als een showroom? Ook dan is een betonvloer een goede keuze als het gaat om presentatie en levensduur. In veel showrooms vindt u een betonvloer terug, omdat deze naadloos zijn en een mooie uitstraling bieden. Ook is een betonvloer een sterke keuze als het gaat om het plaatsen van zware gewichten in uw showroom. De showroom van een autohandelaar bijvoorbeeld moet veel gewicht kunnen dragen. Naast de kracht van een betonvloer bedrijfshal, is de uitstraling ook een belangrijke factor. Met een gevlinderde betonvloer krijgt u een naadloze, prachtige showroomvloer. Kies voor de uitstraling die u wenst en laat uw betonvloer kleuren.

Eerder gestorte betonvloer bedrijfshallen

Benieuwd naar het resultaat van eerdere opgeleverde betonvloer bedrijfshallen? The Concrete Factory heeft van vele grote aannemers en bouwbedrijven het vertrouwen gekregen voor het plaatsen van betonvloeren voor bedrijfshallen. Bekijk de projecten via deze link of bekijk de afbeeldingen hieronder.

gallery image
gallery image
gallery image

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik het beste mijn betonvloer onderhouden?

Voor de dagelijkse/wekelijkse schoonmaak raden wij aan een emmer met lauw water te gebruiken met een beetje zeep. Gebruik hiervoor wel natuurlijke (of PH-neutrale) zeep.

Hoe wordt beton glad gemaakt?

Het beton wordt egaal gestort in de ruimte, de vloer is dan nog niet helemaal glad. Tijdens het droogproces wordt de betonvloer gevlinderd en wordt de ruwe vloer gladgemaakt.

Hoe lang moet een betonvloer drogen na het storten?

Door goed rekening te houden met de droogtijd van een betonvloer kunt u een geschikte planning maken. Om de exacte droogtijd te bepalen kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten. Over het algemeen is de betonvloer na 24 uur al beloopbaar na het storten. Wordt de betonvloer ook geïmpregneerd? Tel er dan een dag bij op. Na ongeveer een week kunt u gerust de betonvloer stofzuigen en dweilen.