Een betonvloer is de ideale vloer voor een bedrijfshal. Zowel kleine als grote bedrijfshallen profiteren van de vele voordelen van beton. De vloer van een bedrijfshal krijgt veel gewicht te verduren door zware machines of transport. Een betonvloer bedrijfshal is daarom erg geschikt. De betonvloer is extreem sterk, waardoor deze gemakkelijk zwaar materiaal kan dragen. Een bedrijfshal als opslagplaats, informatiecentrum of kantoor? Ook dat is goed mogelijk met een betonvloer van The Concrete Factory.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Een offerte voor uw bedrijfsvloer is vrijblijvend en snel gedaan!

De kracht van beton

De kracht van een betonnen bedrijfshal komt duidelijk naar voren bij gebruik van zwaar materiaal. Een betonvloer draagt moeiteloos zware machines en stapels pallets zonder te scheuren. Door de bedrijfshal betonvloer te vlinderen wordt deze bijzonder slijtvast, waardoor de vloer vele malen duurzamer is dan andere alternatieven zoals gietvloeren. Dit vlinderen van de bedrijfshal betonvloer maakt de vloer glad en verdicht de toplaag waardoor we overblijven met een naadloze, slijtvaste en sterke vloer. Dag in dag uit kunt u profiteren van de kracht van het beton, waardoor uw productie apparatuur en transport vlekkeloos verloopt.

Voordelen bedrijfshal van beton

Een betonvloer is een uiterst stevig en stabiele ondergrond die makkelijk te onderhouden is. Wanneer u kiest voor een betonvloer bedrijfshal, kiest u voor veel voordelen. Zo is een betonvloer sterk, slijtvast en ook bestendig voor chemische stoffen. Een bedrijfshal van beton brengt o.a. de volgende voordelen met zich mee:

Betonvloer bedrijfshal als showroom

Gebruikt u uw bedrijfshal als een showroom? Ook dan is een betonvloer een goede keuze als het gaat om presentatie en levensduur. In veel showrooms vindt u een betonvloer terug, omdat deze naadloos zijn en een mooie uitstraling bieden. Ook is een betonvloer een sterke keuze als het gaat om het plaatsen van zware gewichten in uw showroom. De showroom van een autohandelaar bijvoorbeeld moet veel gewicht kunnen dragen. Naast de kracht van een betonvloer bedrijfshal, is de uitstraling ook een belangrijke factor. Met een gevlinderde betonvloer krijgt u een naadloze, prachtige showroomvloer. Kies voor de uitstraling die u wenst en laat uw betonvloer kleuren.

Een betonvloer voor uw showroom?

Een offerte voor uw bedrijfsvloer is vrijblijvend en snel gedaan!

Eerder gestorte betonvloer bedrijfshallen

Benieuwd naar het resultaat van eerdere opgeleverde betonvloer bedrijfshallen? The Concrete Factory heeft van vele grote aannemers en bouwbedrijven het vertrouwen gekregen voor het plaatsen van betonvloeren voor bedrijfshallen. Bekijk de projecten via deze link of bekijk de afbeeldingen hieronder.

betonvloer garage

bedrijfsvloer zevenhuizen

winkelvloer