onze vloeren zijn 100% Groen
Duurzame materialen
Binnen een dag klaar
Hoge kwaliteit producten
slide image
slide image
slide image

Specialist in betonvloeren

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een betonvloer in hun woning. Wij ontvangen veel aanvragen voor keukens, woonkamers en garages. Maar uiteraard zijn we met onze jarenlange ervaring ook uw beste keuze voor betonvloeren in uw bedrijfshal, hangar of autogarage. En wist u dat u via The Concrete Factory ook nog eens 20 jaar garantie krijgt?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer dan 20 jaar ervaring

Scherp geprijsd

100% duurzaam

Voordelen

Hoe kan ik het beste mijn betonvloer onderhouden?

Voor de dagelijkse/wekelijkse schoonmaak raden wij aan een emmer met lauw water te gebruiken met een beetje zeep. Gebruik hiervoor wel natuurlijke (of PH-neutrale) zeep.

Hoe wordt beton glad gemaakt?

Het beton wordt egaal gestort in de ruimte, de vloer is dan nog niet helemaal glad. Tijdens het droogproces wordt de betonvloer gevlinderd en wordt de ruwe vloer gladgemaakt.

Hoe lang moet een betonvloer drogen na het storten?

Door goed rekening te houden met de droogtijd van een betonvloer kunt u een geschikte planning maken. Om de exacte droogtijd te bepalen kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten. Over het algemeen is de betonvloer na 24 uur al beloopbaar na het storten. Wordt de betonvloer ook geïmpregneerd? Tel er dan een dag bij op. Na ongeveer een week kunt u gerust de betonvloer stofzuigen en dweilen.

50-image

Woonbeton

Een betonvloer thuis? Een woonbetonvloer is leverbaar in verschillende structuren en kleuren en vereist weinig onderhoud. We kunnen de gehele woning van woonbeton voorzien of kleine gedeeltes storten. Woonbeton in kleinere ruimtes zien we veel terug als keukenvloer, badkamervloer of woonkamervloer. Het woonbeton wordt gevlinderd en geïmpregneerd met een beschermende laag door onze vakmannen.

Betonvloer impregneren

Het impregneren van beton met DURO-NOX heeft alleen maar voordelen. Het verhoogt de weerstand tegen slijtage, stoffen en indringen van vuil of vocht en biedt permanente bescherming tot de diepte van penetratie.

Betonvloer storten

Een betonvloer storten? We staan klaar om uw betonvloer te realiseren. We gaan met u in gesprek voor advies over o.a. de dikte van de vloer, het oppervlakte en de afwerking. Ook krijgt u tips voor het onderhouden van uw nieuwe gestorte betonvloer. Zowel zakelijk als particulier.